Minister ondertekent actieplan ambulancezorg

16 november 2018 - meer nieuws

Minister Bruno Bruins (Medische Zorg), Ambulancezorg Nederland (AZN) en Zorgverzekeraars Nederland (ZN) presenteerden deze week het actieplan ambulancezorg. Het actieplan bevat verbeteringen waarmee ambulancezorg efficiënter kan worden ingezet en waarmee de opleiding en inzet van personeel in de regio’s gestroomlijnd wordt. Ook is er aandacht voor het aantrekkelijker maken van de vakopleiding. Door meer flexibiliteit in de bekostiging van ambulancezorg wordt het makkelijker om maatwerk te leveren in de regio’s.

Lees verder op de website van de Rijksoverheid:
‘Minister Bruno Bruins ondertekent actieplan ambulancezorg’

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat doet de VBG?

De VBG is al meer dan 12,5 jaar dé onderwijskundige innovator en aanbieder van vooral functiegericht onderwijs voor de gezondheidszorg.

Lees meer

33

CZO opleidingen (2018)

50

niet-CZO opleidingen (2018)

2733

Diploma's (2018)