Project CZO Flex Level van start

22 januari 2019 - meer nieuws

Kom naar een van de extra informatiebijeenkomsten vanaf 29 januari.

CZO Flex Level werkt aan verbetering van het opleidingsaanbod voor gespecialiseerde verpleegkundigen en medisch ondersteunende professionals in Nederland. Op 10 januari jl. is het project CZO Flex Level van start gegaan. Op deze dag zijn professionals, zorginstellingen en opleidingsinstellingen met elkaar in gesprek gegaan over de beste aanpak. In 2019 leggen we het fundament voor een nieuw opleidingsstelsel.

Website van CZO Flex Level

Belangstellenden, zoals: gespecialiseerd verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers, operatieassistenten, radiologisch laboranten en opleidingsfunctionarissen kunnen voor meer informatie terecht op de website (www.czoflexlevel.nl) van het project. Daarop kunt u zich ook aanmelden voor een periodieke nieuwsbrief.

Ga met de projectleiding in gesprek

Er blijkt veel behoefte aan informatie te zijn en velen willen ook graag meedenken. Daarvoor is een aantal informatiebijeenkomsten georganiseerd. Deze informatiebijeenkomsten vinden steeds vanaf 16u plaats in:

Als u meer wilt horen over dit project en met de projectleiding in gesprek wilt gaan dan kunt u zich aanmelden via de website van het project.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat doet de VBG?

De VBG is al meer dan 12,5 jaar dé onderwijskundige innovator en aanbieder van vooral functiegericht onderwijs voor de gezondheidszorg.

Lees meer

33

CZO opleidingen (2018)

50

niet-CZO opleidingen (2018)

2733

Diploma's (2018)